Scrunch Seamless Tights 🔥
Finns i Dark Grey och Light Grey

Säg hej till dina nya favorit tights! AWARE Scrunch Seamless Tights med scrunch bak och en medelhög midja ger dig en perfekt passform som framhäver rumpa och ben på ett smickrande sätt. Mjukt, skönt och stretchigt material som följer din kropp på bästa sätt.

Seamless Long Sleeve
Finns i Dark Grey

Här har du den perfekta träningströjan med långa ärmar i en snygg och clean design, som sitter följsamt och nära kroppen för en smickrande look under din träning. Tillverkat i underbart, mjukt och stretchigt material. Ger flexibilitet oavsett träningsform!

Scrunch Seamless Sport Top 😍
i Dark Grey Melange

Scrunch Seamless Sport Top är den perfekta träningstoppen för dig som söker en snygg sport top, i mjukt material som ger lätt stöd. Scrunch detalj fram för att få fram en snygg passform på kroppen. Har smala och justerbara axelband för en snygg och enkel användning som passar till allt.

AWARE Crop T-Shirt 🤍
i Vit

Aware Crop T-shirt är den ultimata träningströjan som du kan styla med vilken träningslook som helst. Har en rak och lös passform så den faller snyggt på kroppen. Tröjan är mjukt och skön att bära och är tillverkad i material 100% bomull.

Vi tror också att du gillar

🔥 Just nu har vi Black Week priser på utvalda produkter