THIS IS AWARE NUTRITION

Vi är medvetna och engagerade att skapa produkter i världsklass för alla. 

Vår vision från start var tydlig. Vi skulle erbjuda det bästa.
De bästa ingredienserna, högst kvalité, de bästa smakerna,
den bästa servicen och göra kunderna medvetna
om vad de faktiskt köper. 

GEMENSKAP

Visionen för varumärket Aware var dock större än så. Budskapet för varumärket skulle nämligen vara att skapa en gemenskap kring träning och hälsa. Kunna inspirera, motivera och ge tips & tricks till människor kring denna livsstil. 

Alla skulle känna sig delaktiga, känna sig uppskattade och kunna göra det dem verkligen vill. Vi skulle finnas där för våra kunder.

PRODUKTION

Vår produktion sker tryggt här i Sverige i GMP certifierad miljö för att få högsta möjliga kvalité. Sedan dag ett har vi fokuserat på att varje produkt ska vara perfekt och unik vilket gör att vi inte släpper produkter i hast utan lägger noga utveckling och professionell baktanke för varje produkt och smak vi lanserar. 

SORTIMENT

Under våra år som varumärke har vi nu fått ett brett sortiment för att kunna erbjuda allt du som kund behöver för din träning. Idag har vi både Kosttillskott, Kläder och Tillbehör i hög kvalité och vi jobbar dagligen med att bredda sortimentet ytterligare. Vi uppskattar även att höra från er kunder vad vi saknar från vårt sortiment! 

VÅR HISTORIA

Historien om Aware Nutrition började med två drivna, träningsintresserade killar med en vision om att ta kosttillskottsbranschen till en helt ny nivå. Efter år av träning och användande av kosttillskott dök frågor som “Vad innehåller egentligen proteinpulvret man stoppar i sig?” och “Var kommer egentligen råvarorna ifrån och vart tillverkas alla produkter?”.
Det var jakten på dessa frågor som gjorde att idén till Aware Nutrition föddes. En förändring av branschen med produkter dem kunde stå bakom och vision om att det skulle vara transparent som möjligt, de bästa produkterna med de bästa smakerna.

Men inte bara att produkterna skulle vara i toppklass. Joel & Fabian saknade en gemenskap kring företagen som då fanns, Aware skulle vara något annat.

Grundarna bestämde sig för att säga upp sig från sina vanliga jobb för att satsa helhjärtat på detta. Till en början jobbade dem som personliga tränare och sålde kost-och träningsprogram parallellt. 

Resan har gått fort och från att ha packat paket i föräldrarnas garage till att idag vara ett välkänt varumärke i Sverige inom träning & hälsa med många tusen nöjda kunder. Visionen lyckades och är idag lika stark, att fortsätta utvecklas och ta Aware ännu längre

Vår tro på att vara transparenta kommer alltid att vara vår kärna

-Joel & Fabian, Grundarna

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?

“Aware är ett företag som inte liknar något annat jag tidigare upplevt. Kundbemötandet, produkterna, gemenskapen, känslan och allt annat som har med dem att göra är bara toppen. Har aldrig haft något negativt att säga om varken företaget som helhet eller bara produkterna! Man känner sig inte bara som en kund hos dem utan man känner sig som en del av deras framgång, lite mer som en kompis. Och de visar alltid sin tacksamhet på sociala medier och med olika giveaways etc. Förtjänar fan årets företag alltså, kan inte tänka hur långt ni kommer gå!”

"Första gången jag hörde om Aware nutrition så var jag först lite skeptiskt men efter en beställning så ångrar jag mig inte, sjukt bra smaker på alla produkter inte för söta , drog 2 beställningar på mindre en 2v de säger ett och annat ! Så är du ute efter ett proteinpulver, bcaa , pwo eller varför inte en snygg Hoodie så beställ - Ni kommer inte ångra er!

Stor eloge till Joel och Fabian ni har gjort ett sjukt bra jobb!

KONTAKTA OSS

Vi jobbar hårt med att engagera och låta våra kunder vara med i vår tillväxt. Därför är du varmt välkommen att komma med förslag på produkter eller smaker vi borde ta fram eller liknande saker inom företaget.

Vill du hjälpa oss med detta eller har andra frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss!

Klicka här för att kontakta oss: [email protected]

#awarenutrition