Aware

ZMA Aware

3700+ sålda
(6)

179 kr


ZMA Aware

Handla för minst 1000 kr och få PWO Golden Kiwi på köpet!


En Birthday Limited Edition PWO 

I lager

1-3 arbetsdagar leverans. Över 600,- gratis fraktÄr du en aktiv person? Då är ZMA Aware en viktigt byggsten i din vardag! ZMA innehåller både zink, magnesium och vitamin B6, vilket är viktiga mineraler som är involverade i flera funktioner i din kropp såsom muskeluppbyggnad och återhämtning. 

  • Förbättrad sömn
  • Hela 120 kapslar!
  • Zink, Magnesium, Vitamin B6
  • Främjar muskeltillväxt
  • Motverkar kramp och förbättrar återhämtning
SKU: AW-1019 EAN: 9102222067258

Rekommenderad daglig dosering: Tag 3 kapslar 30-60 minuter innan sömn.

OBS: Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn och rekommenderad dos bör ej överskridas. Allergiinformation: Förvaring: AWARE ZMA bör förvaras i en torr, sval och rumstempererad miljö.
Bäst före: Se datum på förpackning. Öppnad förpackning bör förbrukas inom 6 månader.
Storlek: 120 kapslar

Magnesiumcitrat, Magnesiumglycinat, stabiliseringsmedel: (mikrokristallint cellulos (E460), zinkcitrat, emulgeringsmedel: magnesiumstearat (E470b), Vitamin B6 (pyridoxin hcl), kapsel (bovin gelatin).

Näringsinnehåll per 3 kapslar:
%DRI: Dagligt referensintag.

Elementärt magnesium - 285mg (76
Zink - 21mg (211%)
Vitamin B6 - 15mg (1106%)

Vad är ZMA?
ZMA är en kosttillskotts blandning av zink, magnesium och vitamin B6 som ofta används av idrottare och tränande personer för att förbättra sömnen, öka muskelmassa och styrka samt stödja återhämtning efter träning. Mer informationen hittar du på kategorisidan, klicka här: https://www.awarenutrition.se/collections/vitaminer

Varför ska jag ta det?
Är du en aktiv person så är ZMA aware viktig då den innehåller zink och magnesium. Vilket är viktiga mineraler som är involverade i flera kroppsfunktioner, inklusive muskeluppbyggnad och återhämtning, och vitamin B6 kan hjälpa till att förbättra absorptionen av zink och magnesium.

Hur många serveringar?
120 kapslar, men eftersom rekommenderad dos är 3 kapslar. Så blir det 40 serveringar.